Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6681
Title: Дослідження кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи
Authors: Мельник, Оксана Юріївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Фоменко, Веніамін Васильович
Keywords: модифіковані крохмалі
крохмальна молекула
кристалічність
харчоконцентрати
структура
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
modified starches
starch molecule
crystallinity
food concentrates
structure
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2004
Citation: Мельник О. Ю. Дослідження кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, В. В. Фоменко // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 53–55.
Abstract: Стаття присвячена дослідженню кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи. Наведено результати досліджень кристалічності методом опромінення крохмальних зразків рентгенівськими променями. Встановлено, що після застосування різних модифікацій нативних крохмалів картоплі і кукурудзи їхня кристалічність змінюється. This article is devoted to research crystallinity of native and modified starch potatoes and corn. The results of studies of crystallinity by irradiation of starch samples by X-rays. Found that after application of various modifications of native potato starch and corn their crystallinity changes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6681
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
moydknimkkik.pdf2,21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.