Розробка технологічного режиму солодорощення вівса

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено технологічний режим солодорощення вівса із врахуванням вологості, температури і тривалості процесу солодорощення.
The technological regime malting oats with the humidity, temperature and duration of the process of malting.

Опис

Ключові слова

температура, тривалість, овес, солод, солодорощення, вологість, duration, oats, temperature, malt, humidity, malting, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Мукоїд, Р. М. Розробка технологічного режиму солодорощення вівса / Р. М.Мукоїд, Н. О.Ємельянова, А. І.Українець // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людини у ХХΙ столітті : тези доповідей 75-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2009 р. – Київ : НУХТ, 2009. – Ч.2. – С. 191.