Розробка технологічного режиму солодорощення вівса
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено технологічний режим солодорощення вівса із врахуванням вологості, температури і тривалості процесу солодорощення.
The technological regime malting oats with the humidity, temperature and duration of the process of malting.
The technological regime malting oats with the humidity, temperature and duration of the process of malting.
Опис
Ключові слова
температура, тривалість, овес, солод, солодорощення, вологість, duration, oats, temperature, malt, humidity, malting, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Мукоїд, Р. М. Розробка технологічного режиму солодорощення вівса / Р. М.Мукоїд, Н. О.Ємельянова, А. І.Українець // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людини у ХХΙ столітті : тези доповідей 75-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2009 р. – Київ : НУХТ, 2009. – Ч.2. – С. 191.