Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Показано велику технологічну цінність бульб топінамбура з огляду на його високий вміст фруктози. Проведено аналіз промислових продуктів харчування на основі топінамбура та розглянуто нові напрями його використання в консервній промисловості.

Опис

Ключові слова

консервування, промисловість, топінамбур, консервирование, промышленность, топинамбур, canning, industry, artichoke, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості / Н. В. Миронець, А. М. Тесленко, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 2 - 3 квітня 2012 р.– К.: НУХТ.– 2012. - Ч. 2. - С. 137-138.