Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7542
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Дайкон - нетрадиційна складова рецептури рибних страв | Дітріх, Ірина Вікторівна; Коржос, Катерина Сергіївна |
2023 | Методи управління конфліктами в системі керування людським потенціалом підприємств готельного бізнесу | Дітріх, Ірина Вікторівна; Нечипорук, Анна Юріївна |
2022 | Сучасні підходи до формування меню сніданків при готелях | Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга Сергіївна |
2023 | Розвиток туризму в Україні у рамках проєкту «52 вікенди на Івано-Франківщині» | Рудницька, Катерина Миколаївна |
2023 | Інноваційні способи приготування низькокалорійного дієтичного пива з використанням інуліновмісної сировини | Тарнак, Олександр Володимирович; Камінський, Аркадій Сергійович; Булій, Юрій Володимирович |
2023 | Удосконалена технологія комплексної переробки зернової післяспиртової барди | Ольшаковський, Василь Ігорович; Булій, Юрій Володимирович; Бондар, Микола Васильович |
2023 | Оптимізація процесу перегонки спиртової бражки | Булій, Даніл Юрійович; Куц, Анатолій Михайлович; Булій, Юрій Володимирович |
2019 | Особливості розроблення низькобілкових «борошняних» кондитерських виробів | Дорохович, Вікторія Віталіївна; Богатирьова, Єлизавета Валеріївна; Грицевіч, Марія Юріївна |
2018 | Дослідження впливу мальтитола, ізомальтитола, еритритола на консистенцію тіста для пряників | Дорохович, Вікторія Віталіївна; Донець, Анна Сергіївна; Сулима, Валентина Сергіївна; Дорошенко, Тетяна Василівна |
2023 | Визначення доцільності застосування рослинних олій в технології вівсяного печива | Серга, Євген Васильович; Дорохович, Вікторія Віталіївна |
2023 | Можливості застосування цукрозамінників в технології вівсяного печива | Чаркіна, Дар’я Сергіївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна |
2023 | Визначення можливості застосування еритритолу в технології желейно-ягідного мармеладу | Гудзенко, Анастасія Станіславівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна |
2023 | Визначення випливу лактитолу, ізомальтитолу на піноутворювальну здатність меланжу, яєчних жовтків та білків | Дорохович, Вікторія Віталіївна |
2023 | Ринкова специфіка Інтернет-комунікаційного простору України | Березянко, Тамара Володимирівна |
2022 | Волонтерські практики підприємств харчової промисловості в кризових умовах | Березянко, Тамара Володимирівна |
2021 | Напрямки реалізації завдань соціальної відповідальності в банківсько-фінансовому секторі України | Березянко, Тамара Володимирівна |
2021 | Проблеми соціальної відповідальності в умовах нестандартних трудових практик | Березянко, Тамара Володимирівна |
2021 | Стратегічні зміни політики управління персоналом | Березянко, Тамара Володимирівна |
2020 | Основні вимоги законодавства ЄС до безпеки та якості товарів | Березянко, Тамара Володимирівна |
2019 | Features of the market of plant oil production in Ukraine | Berezyanko, Tamara |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7542