Тези доповідей : [7264] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7264
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Психологічні аспекти дистанційного вивчення іноземної мовиУліщенко, Андрій Борисович
2021English-language learning context in the COVID-19 pandemic: psychological success factorsUlishchenko, Andrij; Bezshtanko, Mikola
2020Studying ukrainian as a foreign language: a cultural contextUlishchenko, Andrij
2022Використання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшокОгієнко, Анна Олександрівна; Дулька, Ольга Степанівна
2023Ставлення українськоі молоді до вивчення іноземних мов у реальності сьогоденняФоростюк, Інна Вадимівна
2022Викладання іноземної мови онлайн у ЗВО – проблеми і шляхи їх вирішенняФоростюк, Інна Вадимівна
2021Викладання англійської мови здобувачам ЗВО в умовах дистанційного навчанняФоростюк, Інна Вадимівна
2019Regularities of solid-phase continuous vibration extraction and prospects for its industrial useZavialov, Volodymyr; Mysiura, Taras; Popova, Nataliia; Sukmanov, Valeriy; Chornyi, Valentyn
2020Кейс-метод як сучасна технологія викладання іноземної мови професійного спрямуванняФоростюк, Інна Вадимівна
2019Liquid jet gas ejectors: designs of motive nozzles, performance efficiencyPonomarenko, Vitaliy; Dimitrov, Tsvetan; Sliusenko, Andrii; Lulka, Dmitriy; Forostiuk, Inna
2018Investigation of Hydrodynamics during Continuous Vibroextraction in a Liquid–Solid Body SystemZavialov, Volodymyr; Mysiura, Taras; Popova, Nataliia; Zaporozhets, Yuliia; Dekanskiy, Vadim
2021Пористість – параметр вибору харчових добавокПетруша, Оксана Олександрівна
2021Effects of temperature on the quality in baked foods rich in polyphenolsAdamczyk, Greta; Chmiel, Michał; Petrusha, Oksana
2021Міграції фталатів з ПЕТ-пляшки у харчову продукціюПетруша, Оксана Олександрівна; Івашко, Ірина Анатоліївна
2021Переваги від впровадження системи ТАССР для українських підприємств харчової промисловостіПетруша, Оксана Олександрівна; Ткаченко, Таісія Павлівна
2021Персонал харчового підприємства в системі запобігання випадків біотероризму та саботажуТкаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2021Діджиталізація процесів в системі НАССРАнісімова, Варвара Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2021Впровадження елементів ТАССР на підприємствах цукрової промисловостіБутенко, Ліана Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2020Моніторинг окремих стадій харчового ланцюга блоком «Спай»Петруша, Оксана Олександрівна
2019Контроль використання інгредієнтів для виробництва безалкогольних напоївТкаченко, Євгенія Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7264