Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7716
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Resource- and energy-saving methods of joint processing of by-products and intermediates in alcohol production | Buliy, Yuri; Kuts, Anatoly; Forsyuk, Andriy |
2023 | Сутність поняття інструментів комплексу маркетингових комунікацій | Шиліна, Вікторія Юріївна; Лелека, Ольга Олександрівна |
2023 | Оцінювання ефективності цінової політики | Загородній, Максим Олександрович; Лелека, Ольга Олександрівна |
2023 | Окреслення ринкових можливостей ТОВ «Альфа-Інтенсив Старт» за матрицею І.Ансоффа в умовах воєнного стану | Шиліна, Вікторія Юріївна; Лелека, Ольга Олександрівна |
2023 | Розвиток компетентності у професійно орієнтованому читанні студентів інженерних спеціальностей | Бойко, Ганна Анатоліївна |
2023 | Development of special purpose fruit and berry marmalade | Lutsenko, Valeria; Goyko, Iryna; Lukianets, Halyna |
2023 | Analysis of gluten-free grain crops | Pobrusylo, Maryna; Ivchuk, Nadiya; Lukianets, Halyna |
2023 | Methodology of criterion analysis and synthesis of dosing and packaging modules for bulk production | Gavva, Oleksandr M.; Kryvoplias-Volodina, Liudmyla; Lukianets, Halyna |
2023 | Technology of multicomponent albumin product | Soloviov, Nikita; Tymchuk, Alla; Lukianets, Halyna |
2023 | The problem of selenium deficiency and its solution | Khonkiv, Myroslav; Lukianets, Halyna |
2023 | Theoretical justification of the usage of structure-forming compositions in the technology of meat-containing chopped semi-finished products | Perhat, Oleh; Strashynskyi, Igor; Lukianets, Halyna |
2023 | Substantiation of meat semi-finished products with the use of taste compositions | Danylevych, Inna; Pasichnyi, Vasyl; Lukianets, Halyna |
2023 | Theoretical substantiation of the use of functional compounds based on hydrocolloids and enzymes in the technology of boiled sausages | Iepishkin, Sergii; Strashynskyi, Igor; Lukianets, Halyna |
2023 | Дитячий спортивний спеціалізований табір – сучасний напрям розвитку індустрії дитячого туризму | Шестопалова, Крістіна Денисівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна |
2022 | Новітня ресторанна справа як інструмент розширення послуг гостинності | Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна |
2021 | Готелі з організацією водних атракцій: закордонний та вітчизняний досвід | Іщенко, Тетяна Іванівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна |
2023 | Соковмісний напій для функціонального харчування | Боатрі, Катерина Дмитрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна |
2023 | Дієтичні добавки з хлорели та їх вплив на організм людини | Куделко, Альона Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна |
2023 | Сировина для дитячих м’ясних консервів | Медведюк, Ірина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна |
2023 | Суперфуди як основа смузі оздоровчого спрямування | Матюшенко, Раїса Василівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 7716