Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7535
Title: Вплив лазерного випромінювання на активність пивних дріжджів
Authors: Жестерева, Наталія Анатоліївна
Зоткіна, Лариса Василівна
Сергєєв, С. Д.
Keywords: метаболізм
дріжджі
мікроорганізми
лазер
metabolism
yeast
bacteria
laser
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2001
Citation: Жестерева, Н. А. Вплив лазерного випромінювання на активність пивних дріжджів / Н. А. Жестерева, Л. В. Зоткіна, С. Д. Сергєєв // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. II. – С. 138-139.
Abstract: Вивчена можливість активізації пивних дріжджів за допомогою лазерного випромінювання для інтенсифікації технологічних процесів виробництва пива. Використання оброблених лазером пивних дріжджів для зброджування пивного сусла дозволяє прискорити процес бродіння пива. The possibility of activation of brewer's yeast using laser technology to intensify the process of joint production of beer was researched. The application of the brewer's yeast that was processed by laser for fermentation of wort can accelerate the process of fermentation of beer.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7535
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
St_10.pdf313,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.