Використання фіто- та каротинвмісної сировини в технології соусів емульсійного типу
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано способи виробництва фіто-олійного та фіто-каротиноїдного олійного напівфабрикатів з використанням порошків фіто- та каротинвмісної сировини, що дозволяє покращити якість та біологічну цінність соусів емульсійного типу.
The production methods for phyto and oil semi-product and carotin and oil semi-product with using phyto powders and carotin raw material powders that improves the quality and biological value of sauces of emulsion type have been proposed.
Опис
Ключові слова
фіто-олійний напівфабрикат, фіто-каротиноїдний напівфабрикат, фітопорошки, соуси емульсійного типу, phyto and oil semi-product, carotin and oil semi-product, phytopowders, sauces of emulsion type, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Лявинець, Г. М. Використання фіто- та каротинвмісної сировини в технології соусів емульсійного типу / Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Л. Ю. Арсеньєва // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : друга міжнар. наук.-тех. конф., 20–21 березня 2013 р. : тези доп. – 2013. – С. 140.