Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7577
Title: Сучасні тенденції розвитку сушильних технологій
Authors: Слободянюк, О. С.
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: сушіння
плоди
овочі
сухе молоко
drying
fruits
vegetables
milk
кафедра технології консервування
Issue Date: 2013
Citation: Слободянюк, О. С. Сучасні тенденції розвитку сушильних технологій / О. С. Слободянюк, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ.– С. 232-233.
Abstract: Показано зростаючий інтерес до виробництва сушених продуктів. Наведено основні тенденції розвитку сушильних технологій та обладнання. Shown a growing interest in the production of dried products. The basic trends in drying technology and equipment.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7577
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13 04 01 Schutyuk MNK NUFT.pdf240,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.