Сучасні тенденції розвитку сушильних технологій
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Показано зростаючий інтерес до виробництва сушених продуктів. Наведено основні тенденції розвитку сушильних технологій та обладнання.
Shown a growing interest in the production of dried products. The basic trends in drying technology and equipment.
Опис
Ключові слова
сушіння, плоди, овочі, сухе молоко, drying, fruits, vegetables, milk, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Слободянюк, О. С. Сучасні тенденції розвитку сушильних технологій / О. С. Слободянюк, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ.– С. 232-233.