Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7581
Title: Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів
Authors: Жарук, Тетяна Миколаївна
Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: заморожування
плоди
овочі
freezing
fruits
vegetables
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології консервування
Issue Date: 2013
Citation: Жарук, Т. М. Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів / Т. М. Жарук, О. М. Деменюк, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15-16 квітня 2013 р. – С. 248-250.
Abstract: Заморожування плодів і овочів сучасний спосіб консервування. Основна задача заморожування попередження мікробіологічних і хімічних змін в продуктах. В статті розглянуто вплив заморожування на властивості плодів та овочів. Freezing fruits and vegetables modern way of canning. The main objective of freezing prevent microbiological and chemical changes in foods. The paper considers the impact of freezing on the properties of fruits and vegetables.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7581
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13 04 03 Schutyuk MNK NUFT.pdf232,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.