Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7581
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖарук, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorДеменюк (Майданець), Оксана Миколаївна-
dc.contributor.authorШутюк, Віталій Володимирович-
dc.date.accessioned2013-04-22T08:19:33Z-
dc.date.available2013-04-22T08:19:33Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЖарук, Т. М. Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів / Т. М. Жарук, О. М. Деменюк, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15-16 квітня 2013 р. – С. 248-250.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7581-
dc.description.abstractЗаморожування плодів і овочів сучасний спосіб консервування. Основна задача заморожування попередження мікробіологічних і хімічних змін в продуктах. В статті розглянуто вплив заморожування на властивості плодів та овочів. Freezing fruits and vegetables modern way of canning. The main objective of freezing prevent microbiological and chemical changes in foods. The paper considers the impact of freezing on the properties of fruits and vegetables.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectзаморожуванняuk_UK
dc.subjectплодиuk_UK
dc.subjectовочіuk_UK
dc.subjectfreezinguk_UK
dc.subjectfruitsuk_UK
dc.subjectvegetablesuk_UK
dc.subjectкафедра технології цукру і підготовки води-
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleВплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочівuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13 04 03 Schutyuk MNK NUFT.pdf232,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.