Спосіб виробництва сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24194)
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва сухого сніданку, який включає змішування харчової сировини на основі злакових культур або гречихи і смакових добавок, екструзію, нанесення добавок, фасування і упакування, який відрізняється тим, що в склад сировини входить горох в кількості 20-40 %, при чому екструзію проводять при температурі 130-145 ºС і тиском 5,5-6,2 МПа.
Method for dry breakfast production includes mixing of food raw material based on cereals or buckwheat and flavoring, extrusion, application of additives, pre-packing, packaging, difference in the composition of row materials containing 20-40% of a pea, and extrusion conditions (130-145 ºC, 5,5-6,2 MPa)
Опис
Бібліографічний опис
Патент 24194 UA, МПК A23L 1/18 Спосіб виробництва сухого сніданку / Ковбаса В. М., Миронова Н. Г., Терлецька В. А., Кобилінська О. В., Вознюк П. А., Луцик Ю. П. ; заявник - патентовласник Український державний університет харчових технологій. — № 97063370 ; заявл. 27.06.1997 ; опубл. 07.07.1998, Бюл. № 5, 1998 р.