Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7982
Title: Спосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 24618)
Authors: Ковбаса, Володимир Миколайович
Кобилінська, Олена Валеріївна
Оліфіренко, Вячеслав Миколайович
Баглюк, Сергій Володимирович
Лазаренко, Михайло Васильович
Keywords: крохмаль екструдований
хліб пшеничний
борошно з низьким вмістом клейковини
харчова добавка
extruded starch
wheat bread
flour with low gluten content
food additives
кафедра фізики
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1998
Citation: Пат. 24618 А Україна, МПК A21D 2/18. Спосіб виробництва хліба / Ковбаса В. М., Кобилінська О. В., Оліфіренко В. М., Баглюк С. В., Лазаренко М. В.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 97063279 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 04.08.98, Бюл. № 5.
Abstract: Спосіб виробництва хліба, включає підготовку сировини з внесенням поліпшуючої добавки, заміс тіста, бродіння, вистоювання, випікання, відрізняється тим, що при підготовці сировини в якості поліпшуючої добавки використовують екструдований пшеничний крохмаль в кількості 0,5-1,5%, а бродіння проводять на протязі 2,5-3,0 год. Method for bread production includes preparation of raw materials with improver additive, dough kneading, fermentation, proofing, baking, difference is than in the preparation of raw materials. Extruded wheat starch is used as food additive in the amount of 0,5-1,5 %, and fermentation is carried out for 2.5-3.0 hours.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7982
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kvmsvh.pdf5,59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.