Butter paste development witn red beet powder
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
We have developed a butter paste with red beet powder. Ми розробили масляну пасту з порошком червоного столового буряка.
Опис
Ключові слова
butter paste, red beet powder, flax seed, масляна паста, порошок буряка червоного столового, насіння льону, масляная паста, порошок свеклы красной столовой, семена льна, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Ivanov, S. Butter paste development witn red beet powder / S. Ivanov, T. Rashevskaya, O. Podkovko // The second north and east european congress on food.Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 297.