Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8556
Title: | Тест-методи аналізу харчових продуктів |
Authors: | Іщенко, Віра Миколаївна Салюк, Анатолій Іванович Тилтіна, Людмила Іванівна Рябокінь, Іван Григорович Полумбрик, Олег Максимович |
Keywords: | харчові продукти вміст нітратів гранично допустимих концентрацій nitrates food maximum allowable concentrations кафедра екологічної безпеки та охорони праці кафедра харчової хімії |
Issue Date: | 1987 |
Citation: | Тест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Наукові праці УДУХТ. - К. : УДУХТ, 2001. - № 10, Ч. 1. |
Abstract: | Для аналізу харчових продуктів і продовольчої сировини використовують різні методи: титриметричні, електрохімічні, фотометричні, спектрофотометричні, рефрактометричні, хроматографічні, атомно-абсорбційна спектрофотометрія, біологічні методи.Для анализа пищевых продуктов и продовольственного сырья используют различные методы: титриметрические, электрохимические, фотометрические, спектрофотометрические, Рефрактометрические, хроматографические, атомно-абсорбционная спектрофотометрия, биологические методы.For the analysis of food products and raw materials using different methods: titrimetric, electrochemical, photometric, spectrophotometric, Refractometric, chromatography, atomic absorption spectrophotometry, biological methods. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8556 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тест мет.pdf | 259,35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.