Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8556
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІщенко, Віра Миколаївна-
dc.contributor.authorСалюк, Анатолій Іванович-
dc.contributor.authorТилтіна, Людмила Іванівна-
dc.contributor.authorРябокінь, Іван Григорович-
dc.contributor.authorПолумбрик, Олег Максимович-
dc.date.accessioned2013-07-01T07:48:53Z-
dc.date.available2013-07-01T07:48:53Z-
dc.date.issued1987-
dc.identifier.citationТест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Наукові праці УДУХТ. - К. : УДУХТ, 2001. - № 10, Ч. 1.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8556-
dc.description.abstractДля аналізу харчових продуктів і продовольчої сировини використовують різні методи: титриметричні, електрохімічні, фотометричні, спектрофотометричні, рефрактометричні, хроматографічні, атомно-абсорбційна спектрофотометрія, біологічні методи.Для анализа пищевых продуктов и продовольственного сырья используют различные методы: титриметрические, электрохимические, фотометрические, спектрофотометрические, Рефрактометрические, хроматографические, атомно-абсорбционная спектрофотометрия, биологические методы.For the analysis of food products and raw materials using different methods: titrimetric, electrochemical, photometric, spectrophotometric, Refractometric, chromatography, atomic absorption spectrophotometry, biological methods.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectхарчові продуктиuk_UK
dc.subjectвміст нітратівuk_UK
dc.subjectгранично допустимих концентраційuk_UK
dc.subjectnitratesuk_UK
dc.subjectfooduk_UK
dc.subjectmaximum allowable concentrationsuk_UK
dc.subjectкафедра екологічної безпеки та охорони праці-
dc.subjectкафедра харчової хімії-
dc.titleТест-методи аналізу харчових продуктівuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тест мет.pdf259,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.