Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8556
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іщенко, Віра Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Салюк, Анатолій Іванович | - |
dc.contributor.author | Тилтіна, Людмила Іванівна | - |
dc.contributor.author | Рябокінь, Іван Григорович | - |
dc.contributor.author | Полумбрик, Олег Максимович | - |
dc.date.accessioned | 2013-07-01T07:48:53Z | - |
dc.date.available | 2013-07-01T07:48:53Z | - |
dc.date.issued | 1987 | - |
dc.identifier.citation | Тест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Наукові праці УДУХТ. - К. : УДУХТ, 2001. - № 10, Ч. 1. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8556 | - |
dc.description.abstract | Для аналізу харчових продуктів і продовольчої сировини використовують різні методи: титриметричні, електрохімічні, фотометричні, спектрофотометричні, рефрактометричні, хроматографічні, атомно-абсорбційна спектрофотометрія, біологічні методи.Для анализа пищевых продуктов и продовольственного сырья используют различные методы: титриметрические, электрохимические, фотометрические, спектрофотометрические, Рефрактометрические, хроматографические, атомно-абсорбционная спектрофотометрия, биологические методы.For the analysis of food products and raw materials using different methods: titrimetric, electrochemical, photometric, spectrophotometric, Refractometric, chromatography, atomic absorption spectrophotometry, biological methods. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | харчові продукти | uk_UK |
dc.subject | вміст нітратів | uk_UK |
dc.subject | гранично допустимих концентрацій | uk_UK |
dc.subject | nitrates | uk_UK |
dc.subject | food | uk_UK |
dc.subject | maximum allowable concentrations | uk_UK |
dc.subject | кафедра екологічної безпеки та охорони праці | - |
dc.subject | кафедра харчової хімії | - |
dc.title | Тест-методи аналізу харчових продуктів | uk_UK |
dc.type | Thesis | uk_UK |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тест мет.pdf | 259,35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.