Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 46107)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини, який відрізняється тим, що змішану з водою сировину нагрівають до температури 50-60°С, витримують 30-50 хвилин, оцукрювання та зброджування крохмалю проводять в одну стадію змішаною культурою дріжджів Saccharomyces cerevisiae та пліснявих грибів Aspergillus niger в співвідношенні 2,5:1

Опис

Бібліографічний опис

Патент 46107 UA, МПК С12 Р7/06 Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини / Олійнічук С. Т., Левандовский Л. В., Шинкаренко Л. М., Ткаченко А. Ф., Олійнічук О. С. ; заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 98115829 ; заявл. 03.11.1998 ; опубл. 15.05.2002, Бюл. № 5, 2002 р.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в