Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

By means of the elcectron microscopy study of the butter samples obtained by freezing-and-cleavage teehnique we have shown that their submicrostructure contains spherical particles, 2 to 100 nm in diameter, which can also aquire anisotropic shapes.

Опис

Ключові слова

butter, submicrostructure, moisture, сливочное масло, субмикроструктура, влага, вершкове масло, субмікроструктура, волога, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure / T. Rashevskaya, I. Gulyi, N. Pryadko and other // E-MRS Spring Meeting : Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2001. - P. 38.