Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Technology of formation molecular composite with the butter and polysaccharide of inuline was developed. Розроблено технологію формування молекулярних композитів у вершковому маслі з полісахаридом інулін. Разработано технологию формирования молекулярных композитов у сливочном масле с полисахаридом инулин.

Опис

Ключові слова

butter, nanostructure, inulin, вершкове масло, наноструктура, інулін, сливочное масло, инулин, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite / T. A. Rashevskaya, I. S. Guiyi, O. I. Lysko and other // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2002. - P. 21.