Спосіб виробництва сиров’яленого продукту із м’яса індиків і кролів ”Торіно” (Патент на корисну модель № 80716)
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Задача корисної моделі є створення способу виробництва сиров’яленого продукту з м’яса індиків і кроликів ''Торіно'' гарантованої якості з високими смако-ароматичними показниками з максимальним збереженням амінокислот у готовому продукті.
Problem utility model is a method for the production of dried product from the meat turkeys and rabbits'' Torino'' guaranteed quality with high performance aromatic taste with maximum preservation of amino acids in the final product.
Опис
Ключові слова
виробництво, сиров’ялений продукт, м’ясо кроликів, production, jerked product, meat rabbits, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 80716 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01) Спосіб виробництва сиров’яленого продукту із м’яса індиків і кролів ”Торіно” / Пешук Л. В., Дубяга В. М., Іванова Т. М. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № u 2012 14260 ; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11, 2013 р.