Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведена характеристика сучасного ринку наповнювачів та начинок для виробництва кондитерських та хлібобулочних виробів. The brought description over of modern market of fillers and filling for the production of pastry and bakery wares.

Опис

Ключові слова

начинки, filling, наповнювачі, fillers, особливості використання, features of the use, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Корецька, І. Л. Технологічні аспекти до використання фруктових начинок при виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів / І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 6 (103) – С. 11-12.

Зібрання