Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9596
Title: Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products
Authors: Sharan, Larisa
Bura, Anna
Arsenieva, Larisa
Sharan, Andrii
Kokhan, Olena M.
Keywords: кондитерські вироби
продукти переробки морських водоростей
оптимальне дозування
втрата якості йоду
pastry products
by-products seaweeds
optimal dosage
loss of iodine quality
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products / O. Kohan, L. Sharan, G. Bura, L. Arsenyeva, A. Sharan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217.
Abstract: The abstract states the necessity of using seaweed supplements in confectionery products to enrichthem by iodine and improve their nutritional value. У тезах йдеться про необхідність використання добавок морських водоростей у виробництві кондитерських виробів для збагачення продукції йодом та покращення її поживної цінності.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9596
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prospects.pdf27,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.