Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9596
Назва: | Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products |
Автори: | Sharan, Larisa Bura, Anna Arsenieva, Larisa Sharan, Andrii Kokhan, Olena M. |
Ключові слова: | кондитерські вироби продукти переробки морських водоростей оптимальне дозування втрата якості йоду pastry products by-products seaweeds optimal dosage loss of iodine quality кафедра експертизи харчових продуктів кафедра іноземних мов професійного спрямування кафедра готельно-ресторанної справи |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products / O. Kohan, L. Sharan, G. Bura, L. Arsenyeva, A. Sharan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217. |
Короткий огляд (реферат): | The abstract states the necessity of using seaweed supplements in confectionery products to enrichthem by iodine and improve their nutritional value. У тезах йдеться про необхідність використання добавок морських водоростей у виробництві кондитерських виробів для збагачення продукції йодом та покращення її поживної цінності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9596 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prospects.pdf | 27,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.