Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9596
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSharan, Larisa-
dc.contributor.authorBura, Anna-
dc.contributor.authorArsenieva, Larisa-
dc.contributor.authorSharan, Andrii-
dc.contributor.authorKokhan, Olena M.-
dc.date.accessioned2013-09-10T09:15:37Z-
dc.date.available2013-09-10T09:15:37Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationProspects for the use of sea kelp in technology of pastry products / O. Kohan, L. Sharan, G. Bura, L. Arsenyeva, A. Sharan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9596-
dc.description.abstractThe abstract states the necessity of using seaweed supplements in confectionery products to enrichthem by iodine and improve their nutritional value. У тезах йдеться про необхідність використання добавок морських водоростей у виробництві кондитерських виробів для збагачення продукції йодом та покращення її поживної цінності.uk_UK
dc.subjectкондитерські виробиuk_UK
dc.subjectпродукти переробки морських водоростейuk_UK
dc.subjectоптимальне дозуванняuk_UK
dc.subjectвтрата якості йодуuk_UK
dc.subjectpastry productsuk_UK
dc.subjectby-products seaweedsuk_UK
dc.subjectoptimal dosageuk_UK
dc.subjectloss of iodine qualityuk_UK
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра іноземних мов професійного спрямування-
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справи-
dc.titleProspects for the use of sea kelp in technology of pastry productsuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prospects.pdf27,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.