Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599
Title: Technology of shelf life bread extending
Authors: Silchuk, Tatiana
Drobot, Vira
Kokhan, Olena M.
Keywords: bread
malt extract
enzymes
staling process
хліб
солодовий екстракт
ферменти
процесс черствіння
хлеб
солодовый экстракт
ферменты
процесс очерствения
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Citation: Silchuk, T. Technology of shelf life bread extending / T. Silchuk, V. Drobot, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 262.
Abstract: In theses concerning the use of rye malt extract and enzyme preparation Novamil to extend shelf life and reduce cherstvenie bread. У тезах йдеться про використання житнього солодового екстрату та ензимного препарату Новаміл для подовження терміну зберігання та зниження черствіння хліба.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
shelf.pdf64,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.