Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599
Title: | Technology of shelf life bread extending |
Authors: | Silchuk, Tatiana Drobot, Vira Kokhan, Olena M. |
Keywords: | bread malt extract enzymes staling process хліб солодовий екстракт ферменти процесс черствіння хлеб солодовый экстракт ферменты процесс очерствения кафедра іноземних мов професійного спрямування кафедра готельно-ресторанної справи кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Silchuk, T. Technology of shelf life bread extending / T. Silchuk, V. Drobot, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 262. |
Abstract: | In theses concerning the use of rye malt extract and enzyme preparation Novamil to extend shelf life and reduce cherstvenie bread. У тезах йдеться про використання житнього солодового екстрату та ензимного препарату Новаміл для подовження терміну зберігання та зниження черствіння хліба. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9599 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.