Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9600
Title: | Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology |
Authors: | Liavynets, Heorhii Havrysh, Andrey Niemirich, Oleksandra Arsenieva, Larisa Kokhan, Olena M. |
Keywords: | соуси β-каротин полісахариди майонез соусы β-каротин полисахариды майонез sauces β-carotene polysaccharides mayonnaise кафедра експертизи харчових продуктів кафедра іноземних мов професійного спрямування кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology / O. Kohan, G. Lyavinets, A. Gavrish, O. Nemirich, L. Arsenyeva // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217. |
Abstract: | The abstract states the necessity of using phyto- and carotene containing raw materials in emulsion –type sauces for improving their quality and biological value. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9600 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
phyto and carotene.pdf | 79,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.