Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9600
Назва: Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology
Автори: Liavynets, Heorhii
Havrysh, Andrey
Niemirich, Oleksandra
Arsenieva, Larisa
Kokhan, Olena M.
Ключові слова: соуси
β-каротин
полісахариди
майонез
соусы
β-каротин
полисахариды
майонез
sauces
β-carotene
polysaccharides
mayonnaise
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology / O. Kohan, G. Lyavinets, A. Gavrish, O. Nemirich, L. Arsenyeva // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217.
Короткий огляд (реферат): The abstract states the necessity of using phyto- and carotene containing raw materials in emulsion –type sauces for improving their quality and biological value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9600
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
phyto and carotene.pdf79,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.