Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9600
Назва: | Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology |
Автори: | Liavynets, Heorhii Havrysh, Andrey Niemirich, Oleksandra Arsenieva, Larisa Kokhan, Olena M. |
Ключові слова: | соуси β-каротин полісахариди майонез соусы β-каротин полисахариды майонез sauces β-carotene polysaccharides mayonnaise кафедра експертизи харчових продуктів кафедра іноземних мов професійного спрямування кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра готельно-ресторанної справи |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology / O. Kohan, G. Lyavinets, A. Gavrish, O. Nemirich, L. Arsenyeva // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217. |
Короткий огляд (реферат): | The abstract states the necessity of using phyto- and carotene containing raw materials in emulsion –type sauces for improving their quality and biological value. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9600 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
phyto and carotene.pdf | 79,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.