Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9600
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLiavynets, Heorhii-
dc.contributor.authorHavrysh, Andrey-
dc.contributor.authorNiemirich, Oleksandra-
dc.contributor.authorArsenieva, Larisa-
dc.contributor.authorKokhan, Olena M.-
dc.date.accessioned2013-09-10T11:35:16Z-
dc.date.available2013-09-10T11:35:16Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationUsing phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology / O. Kohan, G. Lyavinets, A. Gavrish, O. Nemirich, L. Arsenyeva // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9600-
dc.description.abstractThe abstract states the necessity of using phyto- and carotene containing raw materials in emulsion –type sauces for improving their quality and biological value.uk_UK
dc.subjectсоусиuk_UK
dc.subjectβ-каротинuk_UK
dc.subjectполісахаридиuk_UK
dc.subjectмайонезuk_UK
dc.subjectсоусыuk_UK
dc.subjectβ-каротинuk_UK
dc.subjectполисахаридыuk_UK
dc.subjectмайонезuk_UK
dc.subjectsaucesuk_UK
dc.subjectβ-caroteneuk_UK
dc.subjectpolysaccharidesuk_UK
dc.subjectmayonnaiseuk_UK
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра іноземних мов професійного спрямування-
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції-
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справи-
dc.titleUsing phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technologyuk_UK
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
phyto and carotene.pdf79,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.