Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9600
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Liavynets, Heorhii | - |
dc.contributor.author | Havrysh, Andrey | - |
dc.contributor.author | Niemirich, Oleksandra | - |
dc.contributor.author | Arsenieva, Larisa | - |
dc.contributor.author | Kokhan, Olena M. | - |
dc.date.accessioned | 2013-09-10T11:35:16Z | - |
dc.date.available | 2013-09-10T11:35:16Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology / O. Kohan, G. Lyavinets, A. Gavrish, O. Nemirich, L. Arsenyeva // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9600 | - |
dc.description.abstract | The abstract states the necessity of using phyto- and carotene containing raw materials in emulsion –type sauces for improving their quality and biological value. | uk_UK |
dc.subject | соуси | uk_UK |
dc.subject | β-каротин | uk_UK |
dc.subject | полісахариди | uk_UK |
dc.subject | майонез | uk_UK |
dc.subject | соусы | uk_UK |
dc.subject | β-каротин | uk_UK |
dc.subject | полисахариды | uk_UK |
dc.subject | майонез | uk_UK |
dc.subject | sauces | uk_UK |
dc.subject | β-carotene | uk_UK |
dc.subject | polysaccharides | uk_UK |
dc.subject | mayonnaise | uk_UK |
dc.subject | кафедра експертизи харчових продуктів | - |
dc.subject | кафедра іноземних мов професійного спрямування | - |
dc.subject | кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції | - |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанної справи | - |
dc.title | Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology | uk_UK |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
phyto and carotene.pdf | 79,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.