Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9601
Title: Improvement of the egg macaroni products quality
Authors: Holikova, Tatiana
Yurchak, Vera
Voloshchuk, Galina
Kokhan, Olena M.
Keywords: egg macaroni products
color
strength
яєчні макаронні вироби
колір
міцність
яичные макаронные изделия
цвет
прочность
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Improvement of the egg macaroni products quality / T. Golikova, V. Yurchak, G. Voloshchuk, O. Kokhan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26–29 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 265.
Abstract: This work focused on the use of additives Noopazym in the production of egg macaroni products for improving their quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9601
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
macaroni.pdf43,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.