Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9601
Title: | Improvement of the egg macaroni products quality |
Authors: | Holikova, Tatiana Yurchak, Vera Voloshchuk, Galina Kokhan, Olena M. |
Keywords: | egg macaroni products color strength яєчні макаронні вироби колір міцність яичные макаронные изделия цвет прочность кафедра іноземних мов професійного спрямування кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Improvement of the egg macaroni products quality / T. Golikova, V. Yurchak, G. Voloshchuk, O. Kokhan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26–29 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 265. |
Abstract: | This work focused on the use of additives Noopazym in the production of egg macaroni products for improving their quality. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9601 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
macaroni.pdf | 43,96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.