Improvement of the egg macaroni products quality

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

This work focused on the use of additives Noopazym in the production of egg macaroni products for improving their quality.

Опис

Бібліографічний опис

Improvement of the egg macaroni products quality / T. Golikova, V. Yurchak, G. Voloshchuk, O. Kokhan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26–29 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 265.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в