Одержання високозцукреної патоки із пшениці
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропоновано технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці.
A technology of highsaccharified syrup from non-traditional raw materials - feed wheat is offered.
Опис
Ключові слова
гідролізат, речовини жиро-білкового комплексу, ферментативне розріджування, флокулянт, hydrolyzate, substances of lipid-protein complex, enzymatic thinning, flocculant, highsaccharified syrup, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Башта, А. О. Одержання високозцукреної патоки із пшениці / А. О. Башта, В. А. Лагода // Харчова промисловість. – 2008. – № 6. – С. 5–9.