Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9668
Title: | Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах |
Authors: | Мельник, Оксана Петрівна Манк, Валерій Веніамінович Ковалевська, Єлизавета Іванівна |
Keywords: | гідроколоїди ізотерми адсорбції-десорбції енергія хімічного зв'язку води hydrocolloids adsorption-desorption isotherms chemical bond energy of water кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2009 |
Citation: | Мельник, О. П. Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах / О. П. Мельник, В. В. Манк, Є. І. Ковалевська // Сучасні проблеми хімії : Х Всеукр. конф. студентів та аспірантів. –Київ, 2009. – С. 122. |
Abstract: | Досліджено швидкість зневоднення різних харчових об’єктів (гідроколоїдів) для поглибленого вивчення природи процесу гелеутворення. Investigated speed drying of various food objects (hydrocolloids) for in-depth study of the process of gelation. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9668 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
un.2009.pdf | 76,54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.