Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9668
Title: Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах
Authors: Мельник, Оксана Петрівна
Манк, Валерій Веніамінович
Ковалевська, Єлизавета Іванівна
Keywords: гідроколоїди
ізотерми адсорбції-десорбції
енергія хімічного зв'язку води
hydrocolloids
adsorption-desorption isotherms
chemical bond energy of water
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2009
Citation: Мельник, О. П. Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах / О. П. Мельник, В. В. Манк, Є. І. Ковалевська // Сучасні проблеми хімії : Х Всеукр. конф. студентів та аспірантів. –Київ, 2009. – С. 122.
Abstract: Досліджено швидкість зневоднення різних харчових об’єктів (гідроколоїдів) для поглибленого вивчення природи процесу гелеутворення. Investigated speed drying of various food objects (hydrocolloids) for in-depth study of the process of gelation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9668
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
un.2009.pdf76,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.