Problems of stability inulin and olihofructose in drinks storage
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The work purpose is stability research inulin and olihofructose depend on size рН, temperature and a storage time of foodstuff in which they were used. Метою роботи є дослідження надійності інуліну і олігофруктози, які залежать від величини рН і температури зберігання харчових продуктів, в яких вони використовувалися.
Опис
Бібліографічний опис
Lugovska, O. Problems of stability inulin and olihofructose in drinks storage / O. Lugovska, V. Sidor, Y. Okopna // NEEFood 2013 : the Second North and East European Congress on Food . 26-29 May 2013. – P. 141.