Дослідження процесу адсорбції полісахаридів харчових продуктів глинистими мінералами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження очищення фруктових соків глинистим мінералом глауконітом в діапазоні температур 20-800С. На прикладі яблучного соку визначено оптимальну температуру у процесах адсорбційного очищення яблучного соку, що становить 740С. A study of fruit juice cleansing clay mineral glauconite in the temperature range 20-800С. For example apple juice determined optimum temperature in the process of adsorption purification of apple juice, which is 740С.

Опис

Ключові слова

глауконіт, яблучний сік, адсорбційне очищення, glauconite, apple juice, adsorption purification, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології консервування, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Мельник, О. П. Дослідження процесу адсорбції полісахаридів харчових продуктів глинистими мінералами / О. П. Мельник, В. В. Манк, О. В. Точкова // Дисперсные системы : XXV міжнародна наукова конференція. − Одеса. − 2012. − С. 181-182.