Фізичні способи активування дріжджів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спиртові дріжджі Sacharomyces cerevisae раси В при опроміненні HBЧ хвилями ММД, ультрафіолетовими променями та їх спільною дією здатні підвищувати бродильну та біосинтетичну здатність у попередньо встановлених параметрах. Alcohol yeast Sacharomyces cerevisae race in irradiated HBCH MMD waves, ultraviolet rays, and their combined effect can improve the fermentation and the biosynthetic ability to preset parameters.

Опис

Ключові слова

дріжджі, опромінення, етанол, мелясне сусло, yeast, irradiation, ethanol, molasses wort, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кисла, Л. В. Фізичні способи активування дріжджів / Л. В. Кисла, Т. О. Мудрак, В. М. Кошова // Харчова і переробна промисловість. – 2003. - № 5. - С. 14-15.

Зібрання