Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба
Loading...
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Проведено дослідження з визначення показників якості екструдованого житнього борошна. В роботі досліджено вплив екструдованого житнього борошна на показники якості тіста та хліба. Встановлено оптимальне дозування екструдованого борошна при замісі тіста.
The research on the measurement of the quality of the extruded rye flour. The influence of extruded rye flour on quality of dough and bread. The optimal dosing of extruded flour with kneading the dough.
Description
Citation
Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба / Н. В. Рябкова, Н. О. Фалендиш, В. А. Терлецька, Т. І. Іщенко : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - К.: НУХТ, 2009. – С. 254.
