We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба

Loading...
Thumbnail Image

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Проведено дослідження з визначення показників якості екструдованого житнього борошна. В роботі досліджено вплив екструдованого житнього борошна на показники якості тіста та хліба. Встановлено оптимальне дозування екструдованого борошна при замісі тіста. The research on the measurement of the quality of the extruded rye flour. The influence of extruded rye flour on quality of dough and bread. The optimal dosing of extruded flour with kneading the dough.

Description

Citation

Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба / Н. В. Рябкова, Н. О. Фалендиш, В. А. Терлецька, Т. І. Іщенко : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - К.: НУХТ, 2009. – С. 254.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By