Перегляд за Автор "Єroрова, Ірина Кузьмiвна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ароматично-смакова добавка «Духм'яна» (Патент України на корисну модель № 21067)(2007) Чепель, Наталія Василівна; Усенко, Віталій Олександрович; Фролова, Наталія Епінетівна; Єroрова, Ірина КузьмiвнаАроматично-смакова добавка, що включає цукор та ароматичну суміш, яка відрізняється тим, що ароматична суміш складається з третьої фракції ефірної олії коріандру, третьої фракції ефірної олії кропу, четвертої фракції ефірної олії м’яти котячої, другої фракції ефірної олії шавлії мускатної та спирту етилового у наступних співвідношеннях, мас. %: цукор 99,97548-99,97500 третя фракція ефірної олії коріандру 0,01148-0,01180 третя фракція ефірної олії кропу 0,00560-0,00580 четверта фракція ефірної олії м’яти котячої 0,0018- 0,00120 друга фракція ефірної олії шавлії мускатної 0,0018- 0,00120 спирт етиловий 0,00245-0,00250. Aromatic flavor, including sugar and aromatic blend, wherein the aromatic mixture that consists of three fractions of essential oil of coriander, a third fraction of the essential oil of fennel, the fourth faction of the essential oil of mint cat, the second fraction of the essential oil of Salvia sclarea and alcohol ethanol in the following proportions by weight. %: sugar 99,97548-99,97500 third fraction of the essential oil of coriander 0,01148-0,01180 third fraction of the essential oil of fennel 0,00560-0,00580 fourth fraction of the essential oil of mint cat 0.0018 - 0.00120 second fraction of the essential oil of Salvia sclarea 0.0018 - 0.00120 ethyl alcohol 0,00245-0,00250.Документ Забезпечення науки вищої школи і деякі заходи його поліпшення(2004) Єroрова, Ірина Кузьмiвна; Порев, Сергій Миколайович; Хомічак, Любомир Михайлович; Дашковський, Юрій ОлександровичНаведено результати економічного аналізу статистичних даних сучасного стану науки у ВНЗ та запропоновано заходи щодо поліпшення організації і забезпечення наукових досліджень. The article presents the results of economical analysis of statistical date in high school science, and proposes some ways to improve the necessary organization and promotion of scientific researches.Документ Методологічні підходи до виконання наукового дослідження(2004) Єroрова, Ірина Кузьмiвна; Порев, Сергій Миколайович; Дашковський, Юрій Олександрович; Хомічак, Любомир МихайловичРозглянуто методологічні принципи побудови теоретичної і практичної діяльності щодо наукового дослідження, які покладено в основу розроблення нормативно-методичної документації з організації наукових досліджень у ВНЗ. There are researched the methodological principles of building a theoretical and practical activity in the field of scientific work, which are the base of working out the normative and methodical documentation for the organization of scientific researches in high school.Документ Натуральний ароматизатор «Пряний» (Патент України на корисну модель № 21068)(2007) Усенко, Віталій Олександрович; Фролова, Наталія Епінетівна; Чепель, Наталія Василівна; Єroрова, Ірина КузьмiвнаНатуральний ароматизатор, що містить ароматичну композицію та спирт етиловий, який відрізняється тим, що ароматична композиція включає α-пінен, мірцен, d-камфору, ліналоол, l-борнеол, α-терпінеол, ліналілацетат, геранілацетат та карвон при наступному кількісному співвідношенні компонентів, мас. %: α-пінен 1, 098-1,134 мірцен 0,788-1,099 d-камфора 2,196-2,241 ліналоол 4,320-4,374 l-борнеол 46,017-49,022 α-терпінеол 0,108-0,153 ліналілацетат 0,162-0,180 геранілацетат 1,287-1,323 карвон 29,649-32,200 спирт етиловий 10,000-10,388. Natural flavorings containing aromatic composition and ethanol, which is characterized in that the composition comprises an aromatic α-pinene, mirtsen, d-camphor, linalool, l-borneol, α-terpineol, linalilatsetat, heranilatsetat and carvone in the following proportion of components masses. %: α-pinene 1, 098-1,134 mirtsen 0,788-1,099 d-camphor 2,196-2,241 linalool 4,320-4,374 l-borneol 46,017-49,022 α-terpineol 0,108-0,153 linalilatsetat 0,162-0,180 heranilatsetat 1,287-1,323 carvone 29,649-32,200 ethyl alcohol 10,000-10,388.Документ Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна(УкрІНТЕІ, 1996) Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Єroрова, Ірина Кузьмiвна; Хіврич, Борис Іванович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кобилінська, Олена ВалеріївнаВивчено зміну компонентів зернових в процесі пророщування. Запропоновано використання солоду зернових для одержання екструзійних продуктів підвищеної харчової цінності. This the changes of the components of the grain in the process of germination. Suggested that the use of malt grain to obtain extrusion products of high nutritional value.