Перегляд за Автор "Іллючок, Антон Юрійович"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв(2015) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іллючок, Антон ЮрійовичВ статті обґрунтовано рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. The article substantiates the recipe composition of the culinary semifinished product for puree-shaped first courses.Документ Система управління охороною праці в готельно-ресторанному комплексі(2015) Іллючок, Антон Юрійович; Сидорченко, Олена ІванівнаГотельно-ресторанне господарство є однією з складових туристської індустрії. Матеріальна база, що призначена для розміщення туристів, посідає одне з перших місць під час формування туристичної інфраструктури, бо якість проживання та відповідне обслуговування рішуче впливають на рівень туристичного сервісу. Hotel and restaurant management is one of the components of the tourism industry. Financial framework that is designed to accommodate tourists, is one of the first places in the shaping of the tourism infrastructure for quality accommodation and related services strongly affect the level of tourist service.Документ Спосіб виробництва кулінарного напівфабрикату для перших страв (Деклараційний патент на винахід № 113903)(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Іллючок, Антон Юрійович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Дитюк, Юлія СергіївнаКулінарний напівфабрикат для перших страв, який стабілізує структуру супу. Culinary semi-finished product for the first dishes, which stabilizes the structure of the soup.Документ Спосіб виробництва кулінарного напівфабрикату для перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 103291)(2015) Пушка, Ольга Сергіївна; Іллючок, Антон Юрійович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Дитюк, Юлія СергіївнаСпосіб виробництва ку-лінарного напівфабрика-ту для перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 103291). Method for the production of culinary semi soups (Patent for utility model number 103291).Документ Сучасні тенденції у виробництві виробів оздоровчої, профілактичної та лікувально-профілактичної дії(2015) Лавриненко, Дмитро Олександрович; Іллючок, Антон Юрійович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичПроаналізовано сучасний стан раціону харчування українців та вказані заходи щодо його збалансованості. The current state of the diet of Ukrainians and indicated measures to balance.Документ Теоретичні передумови технології кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Іллючок, Антон Юрійович; Ткачук, Юрій Михайлович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичВ статті представлено результати теоретичного обґрунтування технології кулінарного напівфабрикату для перших страв, що дозволяє прискорити процес приготування супів-пюре, розширити їх асортимент у закладах ресторанного господарства. The results of theoretical justification of the culinary semi product for the first dishes, that allow to speed up the process of soups puree cooking, expand its assortment in the institutions of restaurant household, are presented. It is determined, that among hydro colloids it is advisable to choose modified starches, that are able to cope with the temperature of pasteurization.