Перегляд за Автор "Анісімова, Анна Вячеславівна"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Білоквмісна харчова композиція(2016) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Анісімова, Анна Вячеславівна; Фурсік, Оксана ПетрівнаБілоквмісна функціональна харчова композиція, що містить білковий компонент, в якості загусників містить – карбоксиметилцелюлозу та камідь гуару, в якості білкового компоненту містить білкові ізоляти рослинного походження, в якості загусників додатково містить карагенан, ксантанову камідь, також додатково містить харчову добавку кремнезем. The protein containing functional food composition comprising a protein component, as thickeners contains - carboxymethylcellulose gum and gum that as the protein component contains protein isolates plant origin, as thickeners in addition contains carrageenan, xanthan gum, additionally containing silica.Документ Варена ковбаса «Молодіжна» (патент на корисну модель № 127271)(2018) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Анісімова, Анна Вячеславівна; Фурсік, Оксана ПетрівнаВарена ковбаса «Молодіжна» містить яловичину жиловану 1 сорту, свинину напівжирну, соєвий ізолят, харчові волокна, сіль кухонну, цукор-пісок, чорний перець, причому містить сухе молоко, як харчові волокна містить пшеничну клітковину, духмяний перець та часник. The cooked sausage «Molodizhna»includes trimmed first grade beef, trimmed semi-bold pork, soy protein, dietary fiber, salt, sugar, black pepper, and additionally contains milk powder, as the food fiber contains wheat fiber, fragrant pepper and garlic.Документ Використання рослинної сировини у технології м’ясопродуктів(2017) Анісімова, Анна Вячеславівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій ІвановичДля вирішення проблеми забезпечення населення високоякісною м'ясною продукцією доцільно використовувати рослинну сировину, яка слугує додатковим джерелом есенціальних речовин. Найбільш перспективними інгредієнтами для збагачення м'ясних продуктів є білоквмісна сировина, харчові волокна, поліненасичені жирні кислоти, вітаміни і мінеральні речовини. To solve the problem of providing the population with high-quality meat products, it is expedient to use plant raw materials, which serves as an additional source of essential substances. The most promising ingredients for the enrichment of meat products are protein-containing raw materials, dietary fiber, polyunsaturated fatty acids, vitamins and minerals.Документ Властивості гідратованих функціональних харчових композицій для м'ясних фаршевих систем(2015) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна; Віхоть, Катерина Олександрівна; Анісімова, Анна ВячеславівнаВажливим завданням для м'ясопереробної промисловості є поліпшення і стабілізація якості продукції в умовах нестабільного складу і властивостей сировини, що надходить на переробку. Одним із шляхів його вирішення є застосування харчових добавок. Для створення функціональної харчової композиції залучили білкові препарати тваринного (білок зі свинячої шкурки БЕЛКОТОН-С95) та рослинного походження (соєвий ізолят) в комплексі з сумішшю гідроколоїдів. Для функціональної композиції обрано такі ступені гідратації - 1:10, 1:15 та 1:20. Доведено покращення функціонально-технологічних показників шляхом комбінування обраних компонентів з використанням нанокомпозитів. An important task for the meat industry, is to improve and stabilize the quality of products in an uncertain composition and properties of raw materials supplied for processing. One way to solve it is the use of food additives. For creation functional food compositions were used protein products of animal (protein of porcine skins BELKOTON-C95) and vegetable origin (soy isolate) complexed with a mixture of hydrocolloids. For functional composition elected the following degree of hydration - 1:10, 1:15 and 1:20. It has been proven the improvement of functional-technological parameters by combination selected components with using nanocomposites.Документ Дослідження впливу соєвого ізоляту та пшеничної клітковини на якісні показники варених ковбас(2018) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Анісімова, Анна ВячеславівнаСучасна економічна ситуація спонукає виробників до здешевлення виробництва м’ясних продуктів без втрат якісних показників готових виробів. Одним із шляхів досягнення цієї мети є використання у технології м’ясних продуктів функціональних композицій на основі рослинних білків та клітковини.Документ Дослідження емульгуючої здатності соєвих білкових препаратів(2017) Фурсік, Оксана Петрівна; Анісімова, Анна Вячеславівна; Вернигора, Олена Олександрівна; Страшинський, Ігор МирославовичДослідження функціонально-технологічних властивостей соєвих білкових препаратів свідчить, що стабільну високу емульгуючу здатність мають ізоляти Майсол та Алма Текс при всіх ступенях гідратації, тому їх використання у виробництві буде позитивно впливати на стан фаршевої системи. Investigation of functional and technological properties of soy protein drugs suggests that stable high emulsifying capacity and are isolates Maysol, Alma Tex at all levels of hydration, so their use in production will have a positive impact on the state meat system.Документ Дослідження режимних характеристик процесу упарювання екстрактів з пророщеної зернової сировини(2014) Лисак, Олексій; Анісімова, Анна Вячеславівна; Бодров, Віктор Семенович; Запорожець, Юлія ВладиславівнаРозроблено математичну модель процесу для названих вихідних даних, реалізація якої у призначених граничних умовах забезпечить, за відповідними техніко-економічними критеріями, визначення найекономічних за собівартістю процесу режимів упарювання первинних екстрактів з пророщеної зернової сировини. A mathematical model of the process for these initial data, the implementation of which is intended to provide boundary conditions for the relevant technical and economic criteria, definition nayekonomichnyh at cost primary process modes of evaporation of extracts from germinated grain materials.Документ Залежність продуктивності розпилювальної сушарки від режимів сушіння концентратів зернового походження(2014) Анісімова, Анна Вячеславівна; Лисак, Олексій; Бодров, Віктор Семенович; Зав'ялов, Володимир ЛеонідовичКінцевим з основних процесів виробництва концентратів-порошків з пророщеної зернової сировини є процес зневоднення до порошкового стану, попередньо отриманих концентратів-рідин (КР), в конвективній розпилювальній сушарці.Документ Розширення асортименту м’ясо-рослинних консервів(2016) Бойченко, Марія Станіславівна; Анісімова, Анна Вячеславівна; Страшинський, Ігор МирославовичКонсерви характеризуються зручністю в приготуванні і транспортуванні, мають високу енергетичну цінність та тривалий термін зберігання. Для організму людини м’ясо-рослинні консерви є важливим джерелом жиру і білкових речовин. Великого значення набуває використання рослинних добавок у м’ясних консервах, які містять в собі велику кількість поживних речовин, вітамінів, мінеральних речовин та харчових волокон, які впливають на процес травлення. Canned characterized by ease of preparation and transportation, have a high energy value and long shelf life. For the human body cereal canned food is an important source of fat and protein. Great importance is the use of herbal supplements in canned meat, which contain large amounts of nutrients, vitamins, minerals and fiber that influence digestion.