Перегляд за Автор "Бевз, Вікторія Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 15 з 15
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Енергоефективність підприємств харчової промисловості - сучасний стан і стратегія розвитку(2010) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаЕнергоефективність та енергозбереження є пріоритетними напрямами енергетичної політики більшості країн Одна з найгостріших проблем української економіки—висока енергомісткість виробництва.Документ Енергозбереження – ефективний шлях до зниження витрат виробництва(2010) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаЕнергозберігаючий шлях розвитку економіки передбачає: значне зниження в розрахунку на одиницю продукції витрат палива, електроенергії і теплоти на кінцевій стадії їх споживання, вдосконалення структури енергобалансу у напрямку заміщення в ньому дефіцитних і дорогих енергоресурсів дешевшими і доступнішими, а також нетрадиційними джерелами енергії.Документ Енергозбереження – потенціал розвитку економіки України(2010) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаПроаналізовано споживання паливно-енергетичних ресурсів України, їх не ефективне використання., та потенціал ПЕР відповідно до «Енергетичної стратегії України до 2030 року та подальшу перспективу». Досліджено сучасний стан харчової промисловості, її високої енергоємності та необхідність реалізації стратегічної програми по енергозбереженню, для підвищення конкурентоспроможності харчових продуктів власного виробництваДокумент Енергозбереження – складова ефективності діяльності підприємства(2012) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаВ статті розглянуто питання енергетичної ефективності діяльності підприємства із застосуванням основних показників ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів підприємством, за допомогою яких можливо проаналізувати впровадження енергоощадних інноваційних заходів.Документ Енергозберігаючі технології – інноваційний шлях розвитку харчової промисловості(2010) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаХарчова промисловість України є однією з провідних галузей народного господарства, що забезпечує населення країни продовольчими товарами. Одна з найгостріших проблем галузі — висока енергомісткість виробництва. Впровадження новітніх технологій збереження енергії в харчовій промисловості зменшить загальне використання енергоресурсів, забезпечить економічну безпеку держави, надасть змогу підприємствам досягти високої конкурентоздатності і призведе до зменшення забруднення довкілля.Документ Ефективна діяльність підприємства - шлях до конкурентоспроможності(2013) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаЕфективність функціонування підприємства є підґрунтям, основою длязабезпечення конкурентоспроможності підприємства. Ефективність функціонування підприємства відображає оцінку його результативності,продуктивність на основі співвідношення витрат і результату, ступінь досягнення цілей підприємства, наявність передумов до стійкої життєдіяльності у конкурентному ринковому середовищі, а конкурентоспроможність означає його здатність до ефективної господарської діяльності і забезпечення прибутковості в умовах конкурентного ринку, яка відбиває ступінь реалізації цілей підприємства у його взаємодії з оточеннямДокумент Зниження енергоємності продукції – інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості(2011) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаУ конкурентній боротьбі за споживача на перший план поряд з необхідністю технічної реконструкції, впровадженням европейськогих стандартів контролю якості, розробкою нових видів продуків, вийшли проблеми зниження собівартості продукції й у першу чергу – економія палива, електроенергії. Найважливіша задача сьогодні – це серйозна реконструкція виробництва, заснована на новітніх технологіях і процесах, що пропонують істотні можливості економії енергії.Документ Механізм фінансування заходів з енергозбереження на підприємствах харчової промисловості(2010) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаФормування джерел фінансування енергозберігаючих заходів є основою успішної реалізації енергозберігаючої політики. Реалізація впровадження новітніх прогресивних технологій має забезпечити зниження рівня енергоємності вироблення одиниці продукції, докорінного зменшення втрат та понаднормативних витрат ПЕР при виробництві харчової продукції.Документ Нетрадиційні та відновлювальні джерела енергії у харчовій промисловості(2010) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаПідвищення цін на енергоносії робить неможливим подальший розвиток багатьох українських підприємств без суттєвих навантажень, які були б направлені на зниження енергетичної складової в собівартості продукції і послуг. Сьогодні важливим фактором, що може гарантувати успішність в багатьох сферах промисловості в Україні є використання нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії у ріхних галузях народного господарства.Документ Особливості технологічних процесів виробництва пива та етилового спирту(2011) Бойко, Олексій Олегович; Максименко, Ірина Фаддеївна; Бевз, Вікторія ВолодимирівнаРозглянуто особливості процесів виробництва пива та етилового спирту з зернової сировини та меляси. Порівняно технологічні параметри основних етапів виробництва. Оцінені загальні втрати енергії хімічних зв’язків при виробництві пива та спирту. Проведено аналіз енергетичної цінності відходів даних виробництв та доцільності використання їх у тваринництві.Документ Перспективи і напрями впровадження енергозберігаючих заходів на підприємствах цукрової галузі України(2011) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаЕнергозберігаючий шлях розвитку економіки передбачає: значне зниження в розрахунку на одиницю продукції витрат палива, електроенергії і теплоти на кінцевій стадії їх споживання, вдосконалення структури енергобалансу у напрямку заміщення в ньому дефіцитних і дорогих енергоресурсів дешевшими і доступнішими, а також нетрадиційними джерелами енергії.Документ Проблеми залучення інвестицій в розвиток енергозбереження промисловості України(2014) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаПроблема залучення інвестицій в економіку України на даний момент вирішується в умовах складної економічної ситуації у світі, коли попит на інвестиції значно перевищує їх пропозицію, а при практично повній відсутності власних засобів дедалі гостріше постає питання нестачі інвестиційних ресурсів для розвитку провідних ланок економіки. Розвиток сучасної економіки України неможливий без активізації інвестиційної діяльності. The problem of attracting investment in Ukraine at the moment is solved in a difficult economic situation in the world where investment demand far exceeds supply, and the almost complete lack of own resources more acutely the question of lack of investment resources for the development of major parts of the economy. The development of a modern economy Ukraine is impossible without investment activity.Документ Розвиток енергозбереження – складова ефективності підприємств харчової промисловості(2014) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаДисертаційна робота присвячена розвитку енергозбереження як складової ефективності підприємств харчової промисловості. Розкрито сутність та зміст теоретичних засад енергозбереження на підприємствах харчової промисловості, обгрунтовано основні теоретико-методичні положення щодо підвищення ефективності енергозбереження та фактори впливу використання енергоресурсів на прибутковість підприємства. Досліджено стан використання енергетичних ресурсів та фактори впливу на енергозбереження підприємств різних галузей харчової промисловості, проаналізовано основні показники енергоефективності підприємств за 2008-2011 рр., запропоновано класифікацію заходів енергозбереження на підприємствах харчової галузі. Обґрунтовано використання системи оцінки підвищення ефективності енергозберігаючої діяльності підприємства, розвинуто критерії підвищення енергоефективності, параметри передпроектних заходів та оцінювання сили впливу факторів енергозбереження. Обґрунтовано передпроектний підхід до планування енергозбереження на підприємствах та визначено заходи його реалізації, що дає можливість системно оцінювати переваги предпроектних управлінських рішень для розробки програми енергозбереження для підприємства. Дозволяє економити значні фінансові ресурси, виступає попереднім етапом виявлення резервів економії енергоресурсів на підприємстві, шляхом пошуку найбільш доцільних варіантів для прийняття остаточного управлінського рішення щодо енергоефективного проектування. The thesis is devoted to the development of energy-saving efficiency as part of the food industry. The essence and meaning of theoretical principles of energy conservation in the food industry. The basic theoretical and methodological principles regarding improving the efficiency of energy conservation and energy use factors influencing the profitability of the company. The state energy conservation and impacts on energy saving enterprises in various sectors of the food industry, analysis of the main indicators of energy efficiency for the 2008-2011 bienniums, the classification of energy saving measures in the food industry. The application evaluation system improve the efficiency of the energy saving of the company, develop criteria for energy efficiency, the parameters of pre- assessment activities and potency factors for energy saving. Pre- grounded approach to energy conservation planning in enterprises and identifies measures for its implementation, which enables a system to evaluate the benefits predproektnyh management solutions for the development of energy efficiency programs for the company. Allows you to save significant financial resources, serves previous stage detection reserves of energy savings in the company, by searching for the most appropriate options for the final administrative decision regarding energy efficient design.Документ Розвиток механізму енергозбереження на підприємствах харчової промисловості(2011) Бевз, Вікторія ВолодимирівнаЕкономічна ефективність енергозбереження на підприємствах насамперед, визначається такими складовими, як система стандартів, норм та нормативів, елементи засобів стимулювання, політичними факторами, які в своїй сукупності створюють цілісний економічний механізм енергозбереження, здатний при мінімальних енерговитратах на одиницю продукції забезпечувати максимальне використання енергетичного потенціалу.Документ Удосконалення обліку, аналізу і аудиту в умовах глобалізації світової економіки(2013) Чернелевський, Леонід Миколайович; Ткаченко, Надія Марківна; Беренда, Надія Іванівна; Слободян, Наталія Геннадіївна; Чернелевська, Олена Леонідівна; Духновська, Людмила Миколаївна; Михайленко, Ольга Валеріївна; Момот, Людмила Володимирівна; Темчишина, Юлія Леонідівна; Осадча, Ганна Григорівна; Небильцова, Валентина Михайлівна; Редзюк, Тетяна Юріївна; Соломчук, Людмила Миколаївна; Овдій, Олена Василівна; Щербина, Ольга Сергіївна; Ніколаєнко, Світлана Миколаївна; Скоморохова, Світлана Юріївна; Кравченко, Ірина Йосипівна; Бевз, Вікторія Володимирівна; Кудренко, Наталія ВолодимирівнаЗапропоновані матеріали монографії дають можливість визначити спрямованість подальшого стратегічного розвитку підприємств АПК та харчової промисловості на підставі формування життєвих принципів суб’єктів господарювання в умовах входження в ринок і європейську спільноту. Викладені наукові положення, висновки і рекомендації мають достатньо високий ступінь обґрунтованості, оскільки ґрунтуються на опрацюванні значного масиву наукових розробок вітчизняних та зарубіжних дослідників з питань обліку, аналізу і аудиту, а також на використанні широкого спектру загальнонаукових та спеціальних методів наукового пізнання. Suggested materials monographs give further direction to determine the strategic development of agricultural enterprises and the food industry on the basis of the formation of life principles undertakings in entering the market and the European Community. Stated scientific statements, conclusions, and recommendations are sufficiently high degree of validity, as based on the processing of large amount of scientific research of domestic and foreign researchers of accounting, analysis and audit, and to use a wide range of general and special methods of scientific knowledge.