Перегляд за Автор "Безусов, Анатолій Тимофійович"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив основних технологічних параметрів при тепловому сушінні та зберіганні каротиновмісних морквяних збагачувачів на якість продукту(2011) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Бандуренко, Галина МихайлівнаДоведено, що для одержання сухої харчової добавки з морквяних вичавок з високим вмістом β-каротину, необхідно провести попередню теплову обробку сировини парою та розчином антиоксидантів з наступним НВЧ або ІЧ сушінням. It is proved that in order to obtain dry food additives carrot pomace high in β-carotene, it is necessary to pre-heat treatment of raw materials by steam and antioxidant a solution of the following microwave or infrared drying.Документ Дослідження кінетики сушіння морквяних вичавок за допомогою інфрачервоного випромінювання(2009) Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Безусов, Анатолій ТимофійовичВизначено параметри процесу ІЧ-сушіння морквяних вичавок та знайдено залежність швидкості сушіння від попередньої теплової обробки морквяної сировини. The identified parameters of infrared drying process of carrot husks and found dependence of speed of drying prior heat treatment of raw carrot.Документ Дослідження процесу сушіння інфрачервоними променями морквяних вичавок(2006) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Косоголова, Людмила Олексіївна; Малежик, Іван Федорович; Луцик, Юрій Павлович; Безусов, Анатолій ТимофійовичДоведено, що застосовування ІЧ-сушіння морквяної сировини, попередньо бланшованої парою, дозволяє одержати продукт з підвищеним вмістом β-каротину при невеликій тривалості процесу сушіння. It is proved that the use of infrared drying of carrot raw, pre-blanched steam allows to obtain a product with a high content of β-carotene with a small length of the drying process. this is accompanied inactivation of peroxidase by 85-90%.Документ Зміни каротину при виробництві морквяного порошку(2005) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Косоголова, Людмила Олексіївна; Безусов, Анатолій ТимофійовичДосліджено вплив бланшування моркви та сушіння різними способами: конвективне, НВЧ та інфрачервоними променями на ступінь збереження каротину в одержаних порошках.Документ Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок(2010) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Безусов, Анатолій ТимофійовичПроведено дослідження з можливістю комплексної переробки моркви та одержання продуктів і харчових добавок з високим вмістом біологічно активних речовин.Документ Отримання нових видів продуктів за рахунок комплексної переробки моркви(2010) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Бандуренко, Галина МихайлівнаУ результаті проведених робіт в лабораторних умовах з моркви було отримано суху збагачуючу добавку для кондитерської та молочної промисловості. А також – натуральний морквяний сік, який можна використовувати у виробництві натуральних консервів, відновлених соків, нектарів або концентрованого морквяного соку. As a result of work done in the laboratory of carrots was obtained dry enriching additive for the confectionery and dairy industries. Also - natural carrot juice, which can be used in the production of natural canned, restored juices, nectars and concentrated carrot juice.Документ Спосіб сушіння морквяних вичавків (Патент на корисну модель № 51028)(2010) Малежик, Іван Федорович; Безусов, Анатолій Тимофійович; Луцик, Юрій Павлович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаСпосіб сушіння морквяних вичавок, який передбачає сушіння морквяних вичавок, який відрізняється тим, що сушіння проводять при товщині шару морквяних вичавок 0,8-1,2 см за допомогою інфрачервоного випромінювання при початковій величині опромінення 3660-2880 Вт/м2 і кінцевій 1100-1200 протягом 75-90 хв. Method of drying carrot pomace, which involves drying carrot pomace, characterized in that the drying is carried out at a layer thickness of 0,8-1,2 cm carrot pomace using an infrared radiation exposures at the initial 3660-2880 W/m2 and final 1100-1200 for 75-90 minutes.Документ Спосіб сушіння морквяних вичавків (Патент на корисну модель № 51739)(2010) Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Носенко, Володимир Єрофійович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Безусов, Анатолій ТимофійовичСпосіб сушіння морквяних вичавок, який включає сушіння морквяних вичавок за допомогою надвисокочастотного випромінювання, який відрізняється тим, що сушіння проводять при товщині шару морквяних вичавок 0,8-1,2 см при густині теплового потоку 200-300 Вт/см2 протягом 25-35 хв. Method of drying carrot pomace, which includes drying carrot pomace using microwave radiation, characterized in that the drying is carried out at a layer thickness of carrot husks 0,8-1,2 cm at the heat flux density of 200-300 W/cm2 for 25-35 min .Документ Фруктовий напій (Патент на винахід № 71381)(2004) Косоголова, Людмила Олексіївна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаФруктовий напій, який містить яблучний сік, цукровий сироп, ароматизатор, харчовий барвник червоний, лимонну кислоту та воду, згідно винаходу, додатково вводиться кориця, яблучний сік використовують з м’якоттю та як барвник використовують тонкодиспергований порошок з моркви з наступним рецептурним співвідношенням у мас.%: сік яблучний з м’якоттю 60,0–70,0; тонкодиспергований порошок з моркви 1,0–2,0; кориця 0,05–0,1; цукор 0,5–1,0; лимонна кислота 0,05–0,08; вода - решта. Fruit beverage that contains apple juice, sugar syrup, flavoring, food coloring red, citric acid and water, according to the invention additionally introduced cinnamon, apple juice with pulp and used as a dye used tonkodysperhovanyy carrot powder, followed by prescription ratio in the mass .%: apple juice with pulp 60,0-70,0; finely divided powder with 1,0-2,0 carrots, cinnamon, 0,05-0,1; 0,5-1,.0 sugar, citric acid 0,05-0 08, and water - other.