Перегляд за Автор "Бончак, Інна Василівна"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини(2014) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія ВалеріївнаВажливим шляхом виробництва продуктів «оздоровчого харчування» є збагачення базової продукції відсутніми фізіологічно-активними інгредієнтами. До числа таких інгредієнтів відносяться сушені овочеві порошки. Запропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції із внесенням капустяного порошку в оптимальних дозах, що значно покращує харчову цінність виробів, збагачуючи їх мікронутрієнтами, надає їм імунологічних і радіопротекторних властивостей.капустного порошка. Important production by «health food» is the enrichment of basic products missing physiologically active ingredients. Such ingredients include vegetable powders are dried . The technology of production of bakery products with the introduction of cabbage powder in optimal doses, which greatly improves the nutritional value of products , enriching them with micronutrients , giving them immunological and radioprotection properties.Документ Булочні вироби з використанням овочевої сировини(2013) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна ВасилівнаЗапропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції з використанням овочевої сировини, а саму порошку з капусти. The technology of production of bakery products with vegetable raw proposed, namely powder from cabbage.Документ Бісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 91967)(2014) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія ВалеріївнаБісквітний напівфабрикат містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор білий кристалічний, яєчний білок, яєчний жовток. Додатково містить порошок з кабачків. Biscuit semifinished contains wheat flour, sugar, white, crystalline, egg white, egg yolk. Additionally, the powder contains zucchini.Документ Використання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикату(2014) Філіпенко, Вікторія Валеріївна; Бончак, Інна Василівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Тарасенко, Тетяна АнатоліївнаРаціональною масовою часткою порошку з кабачків є 10 % до маси рецептурної суміші, що дозволяє отримати бісквітний напівфабрикат з високими органолептичним і фізико-хімічними показниками якості, стійкістю до черствіння під час зберігання. Rational mass fraction powder marrow is 10% by weight of a mixture of prescription that provides a sponge cake mix with high organoleptic and physico-chemical indicators of quality, resistance to cherstvenie during storage.Документ Застосування рослинних порошків у технології хлібобулочних виробів(2014) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Бончак, Інна ВасилівнаВикористання порошку з капусти, насіння льону та кунжуту у технології хлібобулочних виробів позитивно впливає на реологічні властивості тіста та якість готового хліба: покращення газоутворення в тісті, органолептичних і фізико-хімічних показників якості, сприяє підвищенню виходу виробів, а також розширює сировинну базу.Документ Розроблення системи НАССР для виробництва хліба пшеничного(2015) Бончак, Інна Василівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Адаменко, Олег ВолодимировичДокумент Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційних рослинних інгредієнтів(2014) Бончак, Інна Василівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаСформовано органолептичні, фізико-хімічні показники якості і стійкість до черствіння хлібобулочних виробів з порошком капусти, насінням кунжуту та льону, що перевищують контрольний зразок. Оптимізовані дозування нетрадиційної рослинної сировини дозволили збагатити хімічний склад і підвищити харчову цінність нових виробів. Formed organoleptic, physico-chemical parameters of quality and resistance to cherstvenie bakery cabbage powder, sesame seeds and flax in excess of the reference sample. Optimized dosing of alternative plant material was allowed to enrich the chemical composition and increase the nutritional value of new products.Документ Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Бончак, Інна ВасилівнаБули проведені дослідження щодо впливу порошку з капусти на якість булочних виробів. Встановлено, що даний продукт, приготовлений з додаванням порошкоподібного напівфабрикату, за своїми якісними властивостями кращий за булочних виробів, які виготовлені за традиційною рецептурою. Studies have been conducted on the effect of cabbage powder quality bakery products. Found that the product prepared with the addition of powdered semi, according to their qualitative properties better bakery products made according to the traditional recipe.Документ Хліб пшеничний (Патент на корисну модель № 91968)(2014) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія ВалеріївнаХліб пшеничний, що містить борошно пшеничне вищого сорту, дріжджі пресовані, сіль кухонну кам'яну, який відрізняється тим, що додатково містить порошок з капусти, насіння льону та кунжуту. Wheat bread containing wheat flour premium, compressed yeast, salt rock, which is characterized in that it further comprises a powder of cabbage, flax seeds and sesame seeds.