Перегляд за Автор "Горобець, Юлія Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Багатофункціональні комплексні суміші в складі розсолів для запечених шинок(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Горобець, Юлія СергіївнаПідібрані багатофункціональні комплексні суміші для розсолів у виробництві запечених шинок, що забезпечує соковиту та ніжну консистенцію, збагачує продукт харчовими волокнами, збільшує вихід продукту та термін зберігання. Multifunctional complex mixtures for brines in production of baked hams that provides juicy and tender consistence, enrich a product with food fibres, increase of product output and storage term.Документ Про зменшення витрати енергоносіїв на м’ясопереробних підприємствах України(2014) Заславський, Аркадій Ісакович; Павелко, Володимир Іванович; Горобець, Юлія СергіївнаНаведені заходи щодо зменшення використання паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах України. Given activities to reduce the use of energy resources at meat processing plants in Ukraine.Документ Удосконалення системи теплоенергозабезпечення мясопереробних підприємств малої і середньої продуктивності(2014) Горобець, Юлія Сергіївна; Павелко, Володимир ІвановичДля зменшення собівартості продукції необхідно розробити і впровадити комплекс заходів щодо скорочення витрат теплової і електричної енергії на технологічні потреби підприємства. To reduce production costs necessary to develop and implement a range of measures to reduce the cost of heat and electricity for industrial needs of the enterprise.Документ Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень(2013) Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Горобець, Юлія Сергіївна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаУдосконалення технології варених ковбас за рахунок використання добавки «Вікторія», яка у поєднанні з попередньо підмороженим м’ясом птиці (курячим, індичим) надає вареній ковбасі структури варено-копченої ковбаси. Improving of the technology of cooked sausages by the use of additives "Victoria", which in combination with pre-Frostbitten bird meat (chicken, turkey) gives the boiled-smoked sausage structure to cooked sausageДокумент Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії(2013) Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Горобець, Юлія Сергіївна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблено гамбургери оздоровчої дії з використанням пшеничних висівок для збагачення їх харчовими волокнами. The hamburgers of health action are developed with the use of the wheat sifting for enriching of them by food fibres.Документ Фарш "Апетитний" (Патент на винахід № 102487)(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Горобець, Юлія СергіївнаРозроблено фарш, який включає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції містить сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біф або Вурсал ПФ, а також додатково містить м'ясо куряче, соєвий текстурат, манну крупу. Developedmince, which includesbolded pork, characterized in, as a spicecontainssaltandground black pepper,additivePro fresh extra and additiveVursalBeef or VursalPF, and further comprisingmeatchicken’s, soya texturate,semolina.Документ Фарш "Апетитний" (Патент на корисну модель № 76283)(2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Горобець, Юлія СергіївнаРозроблено фарш, щовключає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується м'ясо куряче, соєвий текстурат, манна крупа. Developed mince, containing semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used chicken meat, soy texturate, semolina.