Перегляд за Автор "Гребельник, Оксана Петрівна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив рослинних наповнювачів та цукрозамінників на якість молочних десертів(2003) Гребельник, Оксана Петрівна; Гуць, Віктор Степанович; Скорченко, Тетяна АнатоліївнаВизначено залежність між вмістом рослинних наповнювачів та цукрозамінників та структурно-механічними властивостями молочних десертів. Досліджено показники пінозбитості, піностійкості, вологоутримуючу здатність та органолептичні показники сухих десертних сумішей, які використовуються у технології розроблених молочних коктейлів.Документ Дослідження сухих десертних молочних сумішей(2013) Гребельник, Оксана Петрівна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Калініна, Галина ПетрівнаДосліджено вплив фруктози, сорбіту, ячмінно-солодового екстракту, цикорію, топінамбуру, какао, цикорних сумішей на органолептичні, фізико-хімічні та відновні властивості сухих десертних молочних сумішей. У подальших роботах з розробки рецептур сухих десертних сумішей багатоцільового призначення рекомендовано використовувати фруктозу, сорбіт, ячмінно-солодовий екстракт та цикорій.Документ Збагачення сухих багатокомпонентних сумішей харчовими волокнами(2014) Пухляк, Анастасія Григорівна; Гребельник, Оксана ПетрівнаВиробництво молочних консервів і сухих молочних продуктів є найбільш індустріальною галуззю молочної промисловості. Консервування молока, вершків та інших молочних продуктів проводять з метою збільшення строку зберігання і розширення асортименту. Воно пов'язане також з сезонністю отримання молока. Виготовлення молочних консервів і сухих молочних продуктів дозволяє використати всі корисні речовини молока.Документ Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей(2013) Пухляк, Анастасія Григорівна; Калініна, Галина Петрівна; Мерзлов, С. В.; Гребельник, Оксана ПетрівнаПроведено літературний огляд та аналіз стану вітчизняного виробництва сухих десертних молочних сумішей. Наголошено на доцільності та можливості розширення їх асортименту шляхом комбінування сировини. Запропоновано повністю або частково замінити цукор на сорбіт. Для підвищення біологічної цінності готового продукту доцільним є використання сухих цикорієвмісних компонентів. Визначено, що виробництво сухих десертних сумішей перспективно проводити способом сухого змішування компонентів. A literary review and analysis of the state of home production of dry dessert dairy mixtures are conducted. Expediency and possibility of expansion of their assortment are marked by combining of raw material. It is suggested fully or partly to substitute sugar by Sorbitum. For the increase of biological value of the prepared product expedient is the use of dry mixtures of chicory. It is certain that the production of dry dessert mixtures it is perspective to conduct the method of the dry mixing of components.Документ Суха збагачена суміш для молочних коктейлів (Деклараційний патент на винахід №70675)(2004) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Гребельник, Оксана Петрівна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСтворена суха суміш для молочних коктейлів, що містить суху молочну основу, фруктозу, сік, вітамінний премікс.Документ Сухі багатокомпонентні суміші для коктейлів(2014) Пухляк, Анастасія Григорівна; Гребельник, Оксана Петрівна; Тер-Маркарян, Л.Використання біологічно активних добавок «Женьшень в клітковині», «Пектин гарбуза в клітковині», «Гречка з інуліном» у технології сухих молочних десертних сумішей для коктейлів забезпечує приготування високоякісних, поживних харчових продуктів, які не потребу ють складного і тривалого оброблення. The use of dietary supplements "Ginseng in fat", "pumpkin pectin in tissue," "Buckwheat with inulin" technology in dry dairy dessert mixes for cocktails cooking provides high-quality, nutritious food that does not require complicated tion and long-term treatment.