Перегляд за Автор "Грищенко, Олексій Анатолійович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання сирого яблучного оцту з комбучею при приготуванні маринадів(2021) Грищенко, Олексій Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Тарахтій, Денис ЮрійовичОписано переваги та перспективи використання комбучі та яблучного оцту у складі маринадів.Документ Моделювання посічених напівфабрикатів з м`яса водоплавної птиці(2020) Грищенко, Олексій Анатолійович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаРинок попиту та збуту м'ясної делікатесної продукції схильний до істотних коливань, в зв'язку з переліком певних торгово-економічних та соціальних факторів, тому досить актуальною темою є аналіз цього ринку. Істотним попитом користуються, як варено - копчені і копчено-запечені, так і сирокопчені і сиров’ялені м'ясні делікатесні вироби. Таким чином, проведення повномірного загального аналізу ринку делікатесної групи м’ясних продуктів дозволило спостерігати певну позитивну тенденцію впродовж останніх років та спрогнозувати можливі торгівельно-економічні та соціальні зміни. The market for the supply and sale of meat delicacies is subject to significant fluctuations, due to the list of certain trade, economic and social factors, so a very relevant topic is the analysis of this market. Both boiled – smoked and smoked-baked, and smoked and uncooked meat delicacies are in great demand. Thus, conducting a comprehensive general analysis of the delicatessen meat products market has allowed us to observe some positive trends in recent years and to forecast possible trade, economic and social changes.Документ Модернізація ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» з впровадженням переробки свиней в шкурі(2020) Грищенко, Олексій АнатолійовичДокумент Розроблення м'ясних продуктів для спеціального харчування(2020) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Грищенко, Олексій Анатолійович; Гуралевич, Анна ЯрославівнаПродукти спеціального харчування в організмі людини сприяють нормалізації кров'яного тиску, виведенню токсинів з організму і, в цілому, дозволяють біохімічним процесам проходити ефективніше. Продукти спеціального харчування характеризуються високим вмістом біологічно активних компонентів, які змінюють властивості продуктів, з метою передбачуваного впливу на різні функції організму. Метою наукової роботи є дослідження можливості використання лляних пшеничних харчових волокон у виробництві посічених напівфабрикатів спеціального призначення. Special foods in the human body help to normalize blood pressure, excrete toxins from the body and, in general, allow biochemical processes to take place more efficiently. Special food products are characterized by a high content of biologically active components that change the properties of products, in order to have a predictable effect on various body functions. The purpose of scientific work is to study the possibility of using flax wheat dietary fiber in the production of cut semi-finished products for special purposes.