Перегляд за Автор "Гудзенко, Анастасія Станіславівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення можливості застосування еритритолу в технології желейно-ягідного мармеладу(2023) Гудзенко, Анастасія Станіславівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаВизначено, що через 2 дні зберігання еритритол кристалізується на поверхні мармеладу. Для запобігання цього застосовано фруктозу. Використання вишневого пюре сприяє покращенню нутрієнтного складу мармеладу. It was determined that after 2 days of storage, erythritol crystallizes on the surface of the marmalade. Fructose is used to prevent this. The use of cherry puree improves the nutritional composition of marmalade.Документ Проєкт кондитерського цеху з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Фастів Київської області(2022) Гудзенко, Анастасія СтаніславівнаДокумент Розроблення рецептурного складу мармеладу на еритритолі та впровадження його в проєкті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Фастів Київської області(2024) Гудзенко, Анастасія Станіславівна