Перегляд за Автор "Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Електрометричне визначення якості(1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Смірнов, Вадим Семенович; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Мазуренко, Олександр Григорович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія ГригорівнаРозроблено спосіб визначення ступеня розведення молока водою шляхом вимірювання його електропровідності.Документ Пристрій для вимірювання електропровідності (№ 21620)(1998) Смірнов, Вадим Семенович; Мазуренко, Олександр Григорович; Ромоданова, Валентина Олександрівна; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія ГригорівнаПристрій для вимірювання електропровідності харчових продуктів включає: корпус, що з верхнього торця вміщує поршень з електродом, до якого під'єднаний електричний провідник, який відрізняється тим, що корпус зроблено із прозорого пластика. A device for measuring electric food includes housing that holds the upper end of the plunger electrode is connected to an electrical conductor, wherein that the body is made of transparent plastic.Документ Спосіб визначення фізико-хімічних показників молока (Патент на винахід № 24594)(1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Смірнов, Вадим Семенович; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Мазуренко, Олександр Григорович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія ГригорівнаВ якості електромагнітного параметра вимірюється і визначається коефіцієнт еквівалентності розведення молока водою, вміст жиру, сухого знежиреного молочного залишку в молоці за формулами. As electromagnetic parameters measured and determined equivalence ratio dilution of milk with water, fat, skimmed milk residue in milk formulas.