Перегляд за Автор "Дубяга, Вiталiй Михайлович"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Сирокопчена ковбаса з медом (Патент на корисну модель № 68235)(2012) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Дубяга, Вiталiй МихайловичЗадачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення сирокопчених ковбас,яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує підвищення структурно-реологічних, органолептичних, профілактично-оздоровчих властивостей продукту. The object model is useful to create a new composition for the manufacture of smoked sausage, which is solved by changing the composition of components and the relationship between them, enhances the structural and rheological, organoleptic, preventive and health-promoting properties of the product.Документ Сирокопчена ковбаса з сиром (Патент на корисну модель № 68234)(2012) Пешук, Людмила Василівна; Дубяга, Вiталiй МихайловичОсновною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення сирокопчених ковбас,яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує зменшення тривалості ферментації на 5 діб і підвищення структурно-реологічних та органолептичних властивостей продукту. The main objective of the model is useful to create a new composition for the production of smoked sausage, which is solved by changing the composition of components and the relationship between them would reduce the duration of fermentation for 5 days and increasing structural and rheological and organoleptic properties of the product.Документ Сирокопчена ковбаса з фундуком (Патент на корисну модель № 68232)(2012) Пешук, Людмила Василівна; Дубяга, Вiталiй МихайловичОсновною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення сирокопчених ковбас,яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує зменшення тривалості ферментації , а також підвищення органолептичних властивостей продукту. The main objective of the model is useful to create a new composition for the production of smoked sausage, which is solved by changing the composition of components and the relationship between them would reduce the duration of fermentation and improve the organoleptic properties of the product.Документ Спосіб виробництва копчено-вареної шинки ’’Делікатесна” (Патент на корисну модель № 80718)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Дубяга, Вiталiй Михайлович; Іванова, Тетяна МиколаївнаЗадача корисної моделі є розширення асортименту виробництва копчено-варених виробів шляхом виконання технологічних операцій з максимальним збереженням амінокислотного, вітамінного і мінерального складу готового продукту. Problem useful model is the expansion of assortment of smoked-cooked products through technological operations with maximum preservation of amino acid, vitamin and the mineral composition of the product.Документ Спосіб виробництва сиров’яленого продукту із м’яса індиків і кролів ”Торіно” (Патент на корисну модель № 80716)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Дидюк, Олена Юріївна; Дубяга, Вiталiй МихайловичЗадача корисної моделі є створення способу виробництва сиров’яленого продукту з м’яса індиків і кроликів ''Торіно'' гарантованої якості з високими смако-ароматичними показниками з максимальним збереженням амінокислот у готовому продукті. Problem utility model is a method for the production of dried product from the meat turkeys and rabbits'' Torino'' guaranteed quality with high performance aromatic taste with maximum preservation of amino acids in the final product.Документ Інноваційні технології м'ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР(2012) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Дубяга, Вiталiй МихайловичУ статті наведено поняття про безпеку та стабільність при виробництві м’ясних продуктів, яка можлива при комплексному і системному моніторингу, контролю, аналізу та коригуванню на кожному етапі трофологічного ланцюжка від «від поля до столу споживача», включаючи систему управління критичними параметрами якості та бепеки, систему простежування і систему інформаційно- аналітичної обробки даних. In this article the concept of security and stability in the production of meat products, which is possible in an integrated and systematic monitoring, control, analysis and adjustment at each stage of trofolohichnoho chain "from field to table user", including control system critical parameters of qualityДокумент Інноваційні технології м’ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР(2012) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Дубяга, Вiталiй МихайловичБезпека та стабільність якості при виробництві м’ясних продуктів можлива при комплексному і системному моніторингу, контролю, аналізу та коригуванню на кожному етапі трофологічного ланцюжка «від поля до столу споживача», включаючи систему управління критичними параметрами якості та безпеки, систему простежування і систему інформаційно-аналітичної обробки даних. The security and stability of quality in manufacture of meat products is possible on the comprehensive system for monitoring, control, analysis and adjustment at every stage trophological chain «from field to table», including the system of management of critical parameters of the quality and security system of tracing and system of information and analytical processing of data.