Перегляд за Автор "Дьяченко, Євгенія Валентинівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Збагачення м’ясних продуктів мінеральними речовинами(2021) Дьяченко, Євгенія Валентинівна; Пасічний, Василь Миколайович; Гайдай, Юлія Сергіївна; Чебаненко (Омельченко), Христина ВолодимирівнаОбґрунтовано використання мікроелементів у продуктах харчування для створення профілактичних продуктів різних асортиментних груп.Документ Проект виробництва консервів з м’яса птиці у консервному цеху філії “Броварська”(2020) Дьяченко, Євгенія ВалентинівнаДокумент Удосконалення технології посічених напівфабрикатів збагачених мікроелементами (наказ №838ш від 25.10.2021р.)(2022) Дьяченко, Євгенія Валентинівна