Перегляд за Автор "Жученко, Марина Василівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Виробництво рафінованої дезодорованої кукурудзяної олії з використанням технології холодної нейтралізації(2023) Жученко, Марина ВасилівнаДокумент Порівняння способів отримання ліпідів із вовни(2022) Жученко, Марина Василівна; Романовська, Тетяна ІванівнаОсновним процесом технологічної обробки жиру із вовни є добування жиру шляхом миття, або екстракції, чи виморожування або охолодження і механічного видалення. Отримані ліпіди після належної обробки знаходить застосування у фармацевтичних, косметичних, хімічних та інших виробництвах.The main process of technological processing of fat from the outside is the production of fat with a path of mitt, or extraction, freezing or cooling and mechanical removal. Otrimanі lipidi after nalezhnoї obrobki know zastosuvannya in pharmaceutical, cosmetic, chemical and other industries.Документ Технологія гідратації соєвої олії з виробництвом фосфатидного концентрату у цеху потужністю 124 т за добу(2021) Жученко, Марина Василівна