Перегляд за Автор "Захарчук, Сергій Віталійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ М'ясні фрикадельки з ламінарією ( Патент на корисну модель № 45881 )(2009) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Захарчук, Сергій ВіталійовичРозроблено м'ясні фрикадельки з ламінарією, які включають м'ясо куряче подрібнене, свинину напівжирну подрібнену, зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця курячі, моркву свіжу, цибулю ріпчасту свіжу, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково вносять морські водорості ламінарію. измельченную, Designed meatballs with laminariya, which include shredded chicken meat, pork meat is chopped, grain product awakened barley, eggs, fresh carrots, fresh onions, water, salt, ground black pepper, which are characterized in that it further contribute water-plantslaminariya.Документ Рибні фрикадельки з ламінарією (Патент на корисну модель № 46882)(2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Захарчук, Сергій ВіталійовичРозроблено рибні фрикадельки з ламінарією, які включають котлетну масу з риби, хліб пшеничний, зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця курячі, масло вершкове, цибулю ріпчасту свіжу, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково включають морські водорості ламінарію. Fish meat-balls with laminarieyu, which include chop mass from fish, are developed, bread is a wheat, a product is from grain is woken up barley, eggs are a hen, butter is creamy, bow fresh, water, salt, a pepper black hammers, which differ that additionally include algae laminariyu.Документ Технологічні особливості використання ламінарії при виготовленні фрикадельок(2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Захарчук, Сергій ВіталійовичГоловною задачею включення до рецептури фрикадельок морської водорості ламінарії було підвищення вмісту в продукті органічного йоду та селену. Як показали проведені дослідження, вміст даних мікроелементів у продукті значно збільшився: в готовій до вживання фрикадельці вміст йоду становить 172 мкг (для м’ясних) і 208 мкг (для рибних) при добовій потребі людини в 150-300 мкг. Фрикадельки з ламінарією є повноцінним харчовим продуктом і можуть використовуватись для профілактики йодо- та селенодефіциту. Їх виробництво не потребує спеціальних умов та додаткових витрат і можливе в звичайних промислових умовах виготовлення напівфабрикатів. The main objective of inclusion in the recipe meatballs seaweed kelp was to improve the content of the product of organic iodine and selenium. As shown by the study, the data content of trace elements in the product increased significantly in the ready-to-eat meatballs iodine is 172 micrograms (for meat) end 208 mg (for fish), with the daily needs of people in the 150-300 mg. Meatballs with laminaria are valuable food product and can be used for the prevention of iodine and seleniumdeficits. Their production does not require special conditions and additional losses and may in normal industrial environments making semis.